Over ons

Michane is een samenvoeging van onze twee namen, Michael en Shane. Michane begon oorspronkelijk als een grap van twee vrienden die elkaar gevonden hebben in het hebben van vele (niet altijd even realistische) ondernemersideeën. Tijdens onze vele apéromomenten (want ook daar hebben we elkaar in gevonden) bleek al snel dat we beiden hoopten ooit een eigen foodtruck te kunnen starten. 

Zonder veel te twijfelen en onder het motto "dream big or go home" zijn we dan ook op zoek gegaan naar een caravan die we eigenhandig hebben omgebouwd tot retro foodcaravan. Benieuwd naar het resultaat? Neem zeker een kijkje in een onze galerij.

Michael Michez

Als trouwe aanwezige op vele festivals, evenementen en andere feestjes weet ik als geen ander wat er belangrijk is op vlak van voeding, drank en overall experience bij de organisatie van een event. Als dj, een passie die hand in hand gaat met mijn passie voor de eventsector, zat ik ook vaak op de eerste rij bij de organisatie van verschillende events.

In 2016 besloot ik om ook mijn passie voor horeca om te zetten in de praktijk en begon ik samen met mijn vrouw een broodjeszaak in hartje Zaventem. Ondertussen is onze M2 Snackbar een gevestigde waarde in Zaventem en geven we dagelijks het beste van ons zelf voor onze klanten. 

In onze zaak staat kwaliteit centraal, maar besteden we ook veel aandacht aan het persoonlijk contact met onze klanten. De mensen die mij kennen weten dat ik het belangrijk vind om tijd vrij te maken voor een babbeltje zodat onze klanten zich "thuis" voelen in onze zaak. 

Ik ben evenwel ook een echte ondernemer die altijd op zoek is naar een nieuw avontuur. Het is dan ook met veel goesting dat ik samen met Shane aan ons Michane avontuur begin. Ik hoop alvast snel met u een babbeltje te kunnen slagen en u mee te nemen in ons avontuur !

Shane De Boeck

Ik ben al van jongs af aan actief in de horeca en eventsector. Als tiener hielp ik mijn vader die eigenaar is van frituur Guido in Londerzeel en daarnaast ook tenten en springkastelen verhuurt. Daarnaast was ik ook werkzaam bij een horeca leverancier.

In de zomer van 2019 besloot ik mijn eigen vennootschap op te richten en mijn eigen weg in te slaan. Via mijn vennootschap verricht ik inmiddels verschillende activiteiten, die in de zomermaanden voornamelijk gericht zijn op de horeca en eventsector. Zo help ik onder andere een bevriend ondernemer die actief is in het verhuren van toiletwagens (A&S toiletwagens) en help ik geregeld bij de op- en afbouw van event locaties. De logistiek die bij een event komt kijken heeft voor mij dan ook geen geheimen. 

Onze Michane foodtruck is voor mij de kers op de taart van mijn eerste jaar als zelfstandig ondernemer. Ik begin dan ook vol vertrouwen met Michez aan dit nieuwe avontuur en ik ben ervan overtuigd dat onze jarenlange ervaring en onze connecties in de horeca en eventsector kunnen bijdragen tot de organisatie van uw event.